Utleie av rorbu

Utleie av rorbu

RORBU-UTLEIE

På Florø Rorbu har vi 15 ulike leiligheter. Hver av disse har eget bad med dusj. I hver leilighet er det i tillegg egen kjøkken med dekketøy og vanlig norsk utstyr til matlaging. Vi har leiligheter med et soverom og dobbeltseng. Leiligheter med to soverom, med to rammemadrasser og sovesofa i stua . Alle leilighetene har dyner og puter. Det er mulig å leie sengetøy. Alle leilighetene har uteplass eller balkong. I alle oppholdsrommene er det fjernsyn.

På Florø Rorbu har vi lagt et maritimt miljø, noe som gjenspeiles i navnene. De 15 moderne leilighetene har alle navn som er knyttet til sjøen og maritim aktivitet. Ved resepsjonen finner du felles vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel og strykejern. På rorbua har du tilgang til frysebokser, utendørsplass til å sløye fisken, flytebrygge og en liten kiosk der vi selger fiskeutstyr.

Se ellers siden aktiviteter for mer bilder og informasjon.

BÅTUTLEIE

Svært mange av våre gjester kommer til oss for å fiske. Det er det gode muligheter til her i Norges vestligste by. Gode fiskeplasser er det mange av rundt Florø. Om du ønsker, kan vi ta deg med ut på tur og vise deg stedene, eller du kan leie en båt for å prøve selv.

Når fangsten så er vel i havn, kan du returnere til Florø Rorbu, rense fisken på vår utendørs renseplass og lage deg et herlig måltid i leiligheten. Kan man ha det bedre?

Om du ikke ønsker å dra ut i båt en dag, kan du faktisk bare stille deg opp på kaien. Er du en ekte entusiast, kan du ha stangen stående og gå rett fra sengen og ut på kaien og fange frokosten. Om du har tid til å ta av deg pyjamasen, kan du gå ut på neset foran rorbua og slenge ut snøret der. Flotte svaberg å stå på. Vannet i Florø er rent og uten forurensing, både inne ved rorbua og ute på sjøen. God fiskelykke!

Båter bør bestilles sammen med leiligheten.

BÅT

15 fot Pioneer med 15 hk motor, maks 6 personer: kr 500,- pr. dag/ 2500,- pr. uke.